26.8.2015

Ekat kuulumiset













Täällä ollaan, Barcelonassa! Eilen tultiin ja yllättävän kivuttomasti löydettiin kentältä hostellille. Hostelli buukattiin Suomessa lentokentällä, just ennen koneen nousua. Eipä paljon keritty tutkailla, että missä hostelli sijaitsee tai muuta semmosta, joillekin ehkä olennaista, mutta kappas vaan, ihan keskustasta kelpo hostelli St. Christopher's inn! Passit nähtyään vastaanotossa saatiin heti kuulla Suomea, oli kuulemma työkavereilta oppinut ja tänään sitten törmättiinkin yhteen suomalaiseen työntekijään tuossa iltapalalla. 

Tänään meillä oli ohjelmassa kulttuurikierros, joka olikin yllättävän pitkä! Kateltiin parit Gaudin rakennukset ja mun listalla ykkösenä oleva Casa Milá veikin yllättävän paljon aikaa! Siellä sisällä oli vaikka minkänäköstä näyttelyä ja kierrosta. Oltiin sen jälkeen jo ihan puhki, mutta kuitenkin lähdettiin vielä suunnistamaan Park Güellille, kävellen.. Eipä ole hetkeen jalat ollut noin kovilla.. Mutta olihan ne hienoja rakennuksia, varsinkin Milá, jonka näkemistä odotinkin eniten.

Hostellille tultiin iltapalalle, hienosti metrolla suunnistaen, ja päätettiin jäädä suosiolla lepuuttamaan raajoja ja huomenna sitten jaksaa taas! 

Kaupungista ollaan tehty semmoisia huomioita, että täällä on aika helppo kulkea ja löytää paikkoihin. Turisteja on vaikea olla huomaamatta, varsinkaan tässä keskustan liepeillä, mutta silti täällä on kyllä aika todella viihtyisää! Ja jos vaikka kävelee vähän syrjempään, esim sen n.4km matkan Park Güelliin, niin häviää nekin turistit hetkittäin näkyvistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:--)