2.9.2015

Biitsejä ja busseja










Noniiin täällä taas, wifin äärellä ja kone pelaa! En tiedä mikä koneessa oli vikana, mutta jumitteli ja kaatuili muutamaan otteeseen, sitten saikin olla rauhassa monta päivää ja nyt näyttäisi taas toimivan(koputan puuta!). 

Portugaliin, tarkemmin Lissaboniin, asti on jo päästy ja ilman suurempia ongelmia selvitty. Välillä vähän osoitteet unohtuu, akut loppuu ja naapurit auttaa! Hahah!

Takana on nyt Barcelona - San Sebastian - Madrid! 

Barcelonasta mentiin bussilla Sebuun, kesti noin 8h, hieno bussi pistorasioiden ja wifin kera, tosin taimmaiset penkit ja huonot asemat unille siis. 

Oltiin San Sebastianissa kaksi päivää ja se kohteli meitä oikein hyvin. Toinen päivä meni pienellä saarella auringon otossa, illalla pitsaa ja vähän katsastusta yöelämään ja toinen päivä muuten vain, lähinnä rannalla, oleskellen. 
Sunnuntai-iltana lähdettiin sitten Madridiin ja oltiin siellä yöllä, majapaikkana jälleen Siskon kaveri, kivasti jaksoi keskellä yötä meidät vastaanottaa!

Madridissa maltettiin sitten olla vain maanantai, koska busseja ei hirveästi Lissaboniin kulkenut, eikä oltu mietitty(taaskaan) sen kummemmin mitä haluttaisiin tehdä, joten päädyttiinkin sitten pikaiseen vierailuun suuressa cityssä ja yöbussi kutsui jälleen. Aikaeron sekoittamana kuvittelin matkan olevan jotain 6,5h ja kasss, taas yli 8h.. Tällä kertaa bussissa ei ollut pistorasiaa, wifiä, eikä edes toimivaa jalkatukea, joten eipä paljon unta saanut ja oli aika tuskainen matka kaikinpuolin. Lisäplussana taasen taimmaiset penkit, eikä nojia saanut yhtään kallistettua. 

Noh, nyt kuitenkin Portugalissa ja täällä pitäisikin viihtyä vielä monta kuukautta! Koulun alku tai kielikurssi ei vielä jännitä, mitä nyt se, että täällä kieltä kuunneltuaan ei ole kovin vahva olo sen suhteen. Mutta lomaillaan nyt ensin!

Matkalla on huomattu, että suunnittelu ei kannata ja parhaat paikat löytää aina vahingossa, yleensä just sen vilkkaimman kadun viereiseltä kadulta tai matkalla sinne jonnekkin suositeltuun kohteeseen!

Kuvat on San Sebastianista ja pahoittelen sekavaa tekstiä, huonosti nukuttu yö ja pitkä päivä kaupungilla takana, joten nyt vaan äkkiä nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:--)