3.10.2015

Takaisin Barceen









Ainaisten ranta- ja/tai maisemakuvien sijaan välillä vähän muutakin! Parit räpsyt meidän reissun ekasta hostellista, Saint Christopher's:istä, Barcelonasta. Se oli ehkä myös kivoin hostelli koko reissulla, hyvä sijainti keskustassa, siistit huoneet, plussaa isoista säilytyslokeroista, hyvä asiakaspalvelu ja vielä noi mukavat oleskelutilat. 

En oo nyt ollut kovin aktiivinen kirjottelija, koska en vaan ole jaksanut istua koneella paljoa, kuvia ois kyllä vaikka ja mistä laitettavana, saas nähdä.

Koulussa on nyt kaikki kurssit aloitettu, ja vähän erikoisia tehtäviä on näin aluksi, mutta toivotaan, että hommat lähtee rullaamaan ja tulee paljon mielenkiintoisiakin juttuja vielä eteen. Yksi kurssi mun pitäs jo varmistuneiden kurssien lisäksi ottaa, että saisin mukavasti opintopisteitä kotiinviemisiksi, mutta ei meinaa löytyä mitään kiinnostavaa ja vielä nykyisten tuntien kanssa yhteensopivaa. Näyteikkunoiden somistuksesta kävin kuuntelemassa kolme tuntia selostusta Portugaliksi, josta sitten ei käännöstä tippunut, joten se on vielä vähän harkinnassa, että haluanko osallistua kyseiselle kurssille..

Mulla on nyt tosiaan vain kolmen päivän kouluviikko, joten tässä jo kolmatta vapaapäivää vietellään. Olen vain ollut kotona, salilla ja vähän jossain kaupungilla välillä piipahtanut. Kelpaa välillä vaan olla. Ei nyt just muuta, jatkan oleiluani, ehkä vähän koulutehtäviäkin teen..

Ps. Ensiviikolla aattelin mennä tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:--)